Lentokenttäkuljetukset (Inari-Ivalo)

Olemme aloittaneet lentokenttäkuljetukset. Varaukset s-postilla ilmari.slant@pp.inet.fi (verkkokauppa ei ole toiminnassa).

Kuljetus tulee varata edellisenä päivänä klo 15:00 mennessä sähköpostilla osoitteesta ilmari.slant@pp.inet.fi. Meiltä saat kuljetuksen Ivalon lentoasemalta päätepaikkaasi. Lentokenttäkuljetukset lähtevät 20 min koneen saapumisen jälkeen. Matkustajilla on riittävästi aikaa ottaa laukkunsa ja kävellä bussiin. Kuljettaja odottaa, jos lennolla on viivästyksiä. Bussi odottaa lentokentän uloskäynnin edessä, n. 25m päässä. Autoissa lukee Ilmari Slant Ky.

Lokakuussa lentokenttäkuljetukset kerran päivässä. Perjantaisin 8:30 ja sunnuntaisin 18:30 saapuvalle koneelle emme kuljeta. Voit kysyä näille lennoille privaattikuljetusta.

Matka maksetaan bussissa kuljettajalle käteisellä tai kortilla.
Hinta/henkilö: Ivalo 10€, Ukonjärvi 12€, Inari 27€, lapset alle 11-vuotta -50%.

Muistathan noudattaa THL:n , Finavian ja Finnairin koronaohjeistuksia.

Kun matkustat, muista  huolehtia hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta ja pidä riittävä turvaväli muihin matkustajiin ja henkilökuntaan. Finavia suosittelee matkustajia käyttämään maskia aina lentoasemalla liikkuessaan. Sairaana ei pidä matkustaa.  

Varausta tehdessäsi ilmoita:
  1. Nimi, jolle varaus tehdään ja puhelinnumero
  2. Henkilömäärä, montako aikuista/lasta
  3. Lennon päivämäärä ja saapumis- tai lähtöaika Ivaloon/sta
  4. Lentokenttäkuljetuksen määränpää tai noutopaikka
Reittimme: Ivalon lentoasema - Ivalo River Camping - Näverniemen Lomakylä - Hotelli Ivalo - Ivalon Matkahuolto (bussiasema) - Hotelli Kultahippu -  Ukonjärven bussipysäkki - Wilderness Hotel Inari - Uruniemi Camping - Lomakylä Inari - Hotelli Inari - Hotelli Kultahovi - Lake Inari Mobile Cabins. Kohteissa käydään varausten mukaan. Matka kentältä Ivaloon kestää 15 min ja Inariin 1 tunnin.
Varaukset ovat sitovia. Muutokset ja peruutukset tulee ilmoittaa sähköpostiimme ilmari.slant@pp.inet.fi. Peruutukset tulee tehdä viimeistän klo 12:00 kuljetusta edeltävänä päivänä.
Tiedustelut sähköpostilla osoitteeseen ilmari.slant@pp.inet.fi
Kiitos!